Ingatlan értékbecslés

Ingatlan értékbecslés

Ne fizessen többet a lakásért, mint amennyit ér, az ingatlanbecslés segít!

Lakásvásárlás előtt áll, és akár már meg is találta álmai otthonát, de nem biztos benne, hogy az valóban annyit ér, amennyiért kínálják, az eladó mégsem hajlandó engedni az árból? Mivel az ingatlanvásárlás sokak számára életük addigi legnagyobb befektetése, érthető, ha alaposan meggondolják, mire adják ki a pénzt. Senki sem szeretne abba a hibába esni, hogy többet fizet a lakásért, mint amennyi az ingatlan piaci értéke, így nem marad elegendő forrása a felújításra vagy a berendezésre. Ezért a szerződés megkötése előtt érdemes meggyőződni arról, hogy az ingatlan valóban ér annyit, mint amennyiért tulajdonosa kínálja.

Nem veszít az ingatlaneladáson

Nemcsak vásárlás, hanem eladás előtt is tisztában kell lennünk ingatlanunk értékével. Érthető, ha minél magasabb áron szeretnénk továbbadni, de ha irreális összeget kérünk érte, akár hónapokig vagy évekig sem találunk rá érdeklődőt. Így hiába lépnénk már tovább, nem tudunk új lakást keresni, hiszen nem áll rendelkezésünkre a szükséges összeg. Ha viszont a gyors értékesítés érdekében áron alul hirdetjük meg az ingatlant, rengeteget veszíthetünk. Ezért szükséges a független ingatlan értékbecslő szakember hozzáértése, aki segít kiküszöbölni az értékmegállapításból eredő hibákat.

Ipari és kereskedelmi ingatlanok értékbecslését is vállaljuk

Akár lakást venne, akár értékesítene, akár saját tőkéből vásárolna, akár hitelfelvételt tervez; érdemes felbecsültetnie az ingatlan értékét adásvétel előtt. Magánszemélyek, közvetítők és brókerek részére egyaránt elvégezzük az ingatlan piaci értékmeghatározását, vagy hivatalos értékbecslését. Elsősorban Budapest és Pest megyében (kiemelt területünk: Érd, XI, XXII, VIII, XXI, XX. kerület), esetenként az ország egész területén vállalunk megbízásokat, és a lakóingatlanok mellett termőföldekre, illetve kereskedelmi és ipari ingatlanokra vonatkozó értékbecsléseket is készítünk, elsőbbséggel akár 48 órán belül!

Olvasson többet a