Értékbecslés menete

Értékbecslés menete

Értékbecslés menete lépésenként

Az értékbecslés folyamata három egyszerű lépésben ahogyan Ön szeretné:
1/ Az értékbecslés elindítása. Ön jelentkezhet telefonon (központi szám: +36709416493) ahol szívesen fogadjuk hívását. Felvilágosítást adunk az értékbecsléshez szükséges dokumentumokról, helyszíni szemle lehetséges időpontjáról, és a felmerülő kérdéseket tisztázzuk. Általában ez a leggyorsabb módja az értékbecslés elindításának.

E-mailen is jelentkezhet az info@ertekbecslesek.com címen, kitöltheti kapcsolati űrlapunkat, vagy a honlap jobb alsó sarkában megjelenő levél ikonra kattintva is elérhet minket. Ebben az esetben kérjük jelöljön meg 2 időpontot mikor lenne Önnek megfelelő a helyszíni szemle. A lehetőségekhez mérten alkalmazkodunk igényeihez. A levélben leírhatja egyedi kéréseit, vagy az ingatlan, vagyontárgy paramétereit is, így gyorsabban elkészül az árajánlat. Hangsúlyozzuk, hogy az e-mailen elküldött ajánlatkérés, Önt nem kötelezi semmire. A kapcsolatfelvétel után a megadott telefonszámon felhívjuk, és ha ennek során megerősítést nyer a szándék az értékbecslés iránt, csak abban az esetben lépünk tovább.

2/ Helyszíni szemle előre egyeztetett időpontban: minden esetben telefonos egyeztetés történik a lehetséges időpontokról. Próbálunk rugalmas időbeosztással az Ön igényeihez igazodni, és a lehető legrövidebb időn belül helyszíni szemlét tartani! Érkezésünk a megbeszélt időpontra pontosan történik, amennyiben csúszás fordul elő (forgalom), abban az esetben telefonálunk még a szemle előtt.

A helyszíni bejárás során tekintjük át az ingatlan dokumentumait, egyeztetjük az adatokat. Majd az ingatlan műszaki állapotát, az üzemeltetési viszonyokat, a működtetés körülményeit is megvizsgáljuk. Fotódokumentációt is készítünk, valamint ellenőrző méréseket végzünk (esetenként az alaprajzot is elkészítjük).

A helyszíni szemle során történik a fizetés is, vagy utalás is lehetséges, ügyfeleink választhatnak.

3/ Az ingatlan értékbecslés elkészítése már nem a helyszínen történik. Az összehasonlító adatok begyűjtése, elemzése, a számítások elvégzése, a végső piaci érték kialakítása, az ingatlan környezetének leírása, az ingatlan megközelíthetősége, műszaki és funkcionális paraméterei, dokumentációk összeállítása hosszas folyamat, jellemzően 3-4 munkanap alatt valósul meg. A kész szakvéleményt nyomtatva, fűzve postai úton továbbítjuk megbízóink felé!

Kérdése van? Lépjen kapcsolatba velünk online, vagy kérjen visszahívást!