Rólunk írták

Számos esetben segítettünk már értékbecslésünkkel, tanácsainkkal ügyfeleinknek, partnereinknek a megfelelő döntés meghozatalában. Reméljük, hogy Önt is ügyfeleink között tudhatjuk!. Az itt található írások, a hozzánk fűződő munkák benyomásai, véleményei:

István 2014. május

2014. május


Alig hittem, de 2 héten belül eladtam a lakásomat, hallgattam a szakértőre, hogyan hirdessem meg ingatlanom, és elkészíttettem az energetikai tanúsítványt is! Köszönöm és hálás vagyok, az ingatlanközvetítő ezért 3%-ot kért volna! Köszönöm Ferenc!

Zoltán

Budapest, XXII. kerület 2014. július


Először volt szükségem értékbecslésre, amikor örököltem egy lakást a körúton. Nem tudtam mennyi lehet az ára, interneten nézelődtem, de csak összezavart! Ekkor találtam az Önök honlapjára, meg kell mondjam először nem hittem, hogy bármit is ér, de gondoltam ez még belefér! Jól döntöttem, az értékbecslő felmérte a lakást, ellátott tanácsokkal, majd 2 napon belül küldött egy dokumentumot, melyben benne volt a piaci érték amin meghirdettem. Az első héten szinte csak közvetítők jelentkeztek, de aztán a 4. érdeklődő meg is vette a lakást, hálás vagyok, mert rengeteg időt és pénzt megtakarított nekem!

Kálmán

Budapest, XI. kerület 2014. február


Nem gondoltam volna, de tényleg úgy van, ahogy a szakértő mondta!

Júlia

Budapest, XI. került 2014. augusztus


Sokkal jobban megérte, mint ahogy számítottam rá!

Ádám

Budapest, XXII. kerület


Kinéztem egy nagyon jó fekvésű családi házat, az árban azonban nem voltam biztos kicsit soknak találtam, ekkor hívtam Ferencet, aki felmérte az ingatlant és közölte jelentősen eltér az alapterület a hirdetésben lévőétől és ez jó ok lehet az alkura. Mikor megtettem ajánlatom, a tulajdonosok beismerték, hogy nem ők mérték le az ingatlant, és azt is hogy több ajánlatot is kaptak, de nem fogadták el, mert nem akartak ennyit engedni! Az én ajánlatomat az indokkal azonban elfogadták, így végül megegyeztünk! Szuper, köszönöm!

Anna

Érd, 2014. szeptember


Az ingatlanközvetítő felmérte a házunkat majd mondott egy árat, mondtuk hogy sürgős lenne az eladás. Vevő nem jött de mindenki aki jött túl sokat akart alkudozni. Nem tudtuk mire véljük, ezért hívtunk egy szakértőt, aki megmondta, hogy a hirdetés szövege azt sugallja, hogy sokat engednek, ezért komoly ajánlat nem sikerült. Ferenc javaslatára visszavontuk a szerződést, vártunk 2 hetet és ezúttal magunk hirdettük a kapott tanácsok alapján! Nem hittem volna, de mindössze 4 hét alatt elkelt az ingatlan, holott a szakértő előzőleg azt mondta, hogy kb. fél év! Ajánlom mindenkinek!

Ákos

Budapest, VII. kerület


Volt egy fix ár, az ingatlan tetszett, de alkudni akartam, nem tudtam kihez forduljak, de egyik ismerősöm ajánlotta Ferencet. Egyeztettem az eladóval, az értékbecslő pontosan érkezett, és kb. 15 perc alatt végzett is, nagyon kíváncsi voltam, de helyszínen nem tudott semmit mondani, ekkor kicsit bizonytalan lettem! 2 nap múlva azonban megkaptam az e-mail-t és abban az ár szinte pontosan megegyezett az eladóéval. Ha az eladó hívta volna, azt mondom hogy összebeszéltek!

Ilona

Budapest, VI. kerület 2014.április


Gyors volt, megkaptam amit kértem!


Ajánlani fogom, remélem még találkozunk!


Ugyanazt hozta ki, mint az ingatlanközvetítő, szerintem alacsony!

Miklós

Budapest, XX. kerület 2014.augusztus


Örököltem egy házat, még sosem árultam ingatlant, ezért ismerősöm ajánlására felhívtam Ferencet. Sok információt kaptam tőle, többek között tőle tudtam meg, hogy eladáshoz energetikai tanúsítvány is kell, és ő mind a kettőt megcsinálta, köszönet munkájáért!


Kitöltöttem az űrlapot, 1 órán belül felhívott egy kedves fiatalember, és másnap már meg is történt a becslés, a lányomnak kellett, aki azt mondta nagyon meg van elégedve!


Értékbecslőt kerestem, mindenhol a sablon szövegek, ekkor megláttam az ertekbecslesek.com honlapot. Itt tényleg az ügyvezető vette fel a telefont, és ő is jött ki. Ez engem azonnal meggyőzött.

Anikó

Budapest X. kerület 2014. április


Köszönöm szépen a gyors szakvéleményt. Ugyan egy kicsit csalódott vagyok, többre számítottam!

András

Budapest, XXII. kerület 2014. április


Köszönöm az értékbecslést. Kérte amennyiben sikerül az ingatlant értékesíteni, úgy azt jelezzem Önnek. A szerződéskötés kb. 1 hónapja megtörtént, 30millió Ft-os áron.

Marianna

2014. április


Köszönettel megkaptam a szakvéleményt, mely teljesen megfelelő számunkra, köszönjük szépen.

Roland

2014 április


Köszönöm az értékelést és az eredményt is.

Szenderák Sándorné

2014. november


Köszönjük szépen a gyors és igényes munkáját! Már meg is érkezett! Amennyiben igény merülne fel értékbecslésre, akkor az Ön cégét fogjuk ajánlani!

Szilvia

2015. február


Köszönöm a munkáját! Ez nagyjából annyi, amennyire számítottam. Jó hír. 🙂

Ilona

2015. február


Megkaptam a számlát és a hivatalos értékbecslést. Köszönöm a gyors és szakszerű munkát.

Papanekné Virág Éva

Közép-Dunavölgyi-Vízügyi Igazgatóság


Tisztelt Lakatos Úr! Megkaptam a műszaki eszköz értékbecslését. Korrekt, részletes, könnyen áttekinthető  munkát kaptam. Amennyiben a jövőben szükségünk lesz további értékbecslésekre kizárólag az Ön cégét fogjuk megkeresni. További sok sikert kívánok a munkájához!

Dén András

Previa Kft. 2015. október


….a tegnapi postával megérkezett az anyag. Köszönöm megértését és külön segítségét a felméréssel, postázással kapcsolatban. Hozzájárulok kéréséhez. Támogatom az ilyen kezdeményezést és visszajelzek minden korrekt módon teljesített feladathoz, főleg amikor külön kéréseim is megvalósulnak;) Sok esetben többet motiválja az embereket egy normális köszönet, mint plusz pénzt adni, de legrosszabb nem észrevenni.”

Bánházy András

Bedeco Kft. 2016. március


Eszközeink, termelő gépeink felértékelésével kerestük meg Lakatos urat. Gyors, pontos, korrekt együttműködést és értékbecslést kaptunk. Biztosan további megbízással fogunk élni. Csak ajánlani tudom!”

Kántor Tibor

2016. szeptember


„Köszönjük a gyors, rugalmas, precíz független szakértői munkát, a személyes helyszíni szemlét, a korrekt tájékoztatást és beszélgetést. A következő értékbecslésnél is Önt fogjuk megbízni, másoknak is ajánlani fogjuk.”

Szabó András

2016. október


"Már többször vettük igénybe Ferenc és csapata szolgáltatásait. Nyugodtan kijelenthetem, hogy mindig gyors, pontos, minden igényt kielégítő volt munkája, minden kérésünket azonnal teljesítette. Az általa nyújtott szolgáltatás szakszerű és pontos. Én amennyiben lehetőségem adódik, Ferenc segítségét fogom igénybe venni és ha lehet ajánlom mindenkinek! Csak így tovább! Szabó András TIVA-SZOLG"  

Tóth Emese

2017. január


"Az értékelt lakás eladása kapcsán írok, mert tegnap köttetett meg az adásvételi szerződés. A végleges ajánlat (megegyezés a vevővel) egyébként a meghirdetéstől számított 180. napon történt és a vételár szinte pontosan annyi, mint amennyit Ön az értékbecslésben megjelölt. Ezt szerettem volna jelezni Önnek és még egyszer nagyon megköszönni a pontos értékbecslést és a tippeket, amiket adott személyesen. Minden jót, üdvözlettel, Tóth Emese"

Gábor

2017. július


"Megkaptuk a VI. ker\u00fcleti m\u0171eml\u00e9k h\u00e1zban l\u00e9v\u0151 lak\u00e1s \u00e9rt\u00e9kbecsl\u00e9s\u00e9t - \u00f6sszeszedett, korrekt munka. K\u00f6sz\u00f6nj\u00fck sz\u00e9pen. Az \u00d6n munk\u00e1j\u00e1nak k\u00f6sz\u00f6nhet\u0151en tudtuk meg az h\u00e1z \u00e9p\u00edt\u00e9si d\u00e1tum\u00e1t \u00e9s tervez\u0151j\u00e9nek nev\u00e9t, melyet \u00edgy a leend\u0151 hirdet\u00e9s sz\u00f6veg\u00e9ben is fel fogunk haszn\u00e1lni az \u00d6n beleegyez\u00e9s\u00e9vel."

Falu Tímea

2017. augusztus


„Kedves Ferenc, az értékbecslését megkaptuk, áttanulmányoztuk. Köszönjük a munkáját, külön köszönöm, hogy amit péntekre ígért, azt pénteken teljesítette is. Nagy kincs ez manapság. Nagyon hasznosnak találtam a munkáját, így, - hogy ismét támpontot kaptunk- szeretném, ha a későbbiekben a budapesti lakásunk értékbecslését is elvégezné. Köszönettel és üdvözlettel:

Bene-Servatius Márta

2017. október


„Nagyon szépen köszönöm a körültekintő és gyors ingatlan becslését!  Ezzel az eredménnyel azt hiszem, tudok dolgozni. A kiváló munkájáról és a készséges hozzáállásához az ügyemnek, külön köszönetet mondok! Amint a kisebbik lakás aktuális lesz, ismét jelentkezem. Addig is minden jót és további sikert kívánok Önnek!”

Sorolhatnánk még, de ez Önről szól:

  • Ne veszítsen pénzt!
  • Ne veszítsen időt!
  • Legyen magabiztos!
  • Döntsön helyesen!

Töltse ki űrlapunkat, küldjön gyors üzenetet (kattintson az oldal jobb alsó sarkában lévő sárga levél gombra), vagy hívjon fel telefonon (0670/9416493), és megoldást találunk értékbecsléséhez!

Az Ön véleményére is számítunk ezért, kérem írja meg tapasztalatait az info@ertekbecslesek.com címre.