értékbecslés díja, ára

értékbecslés díja, ára

Értékbecslés díja, ára

A munkadíj nem függ az ingatlan értékétől, csak annak helyétől, nagyságától, összetettségétől. Az egyes ingatlanok az értékbecslés kapcsán elvégzendő munka szempontjából jelentősen eltérhetnek egymástól. Az ingatlan területe, a felépítményének nagysága, összetettsége, az ingatlan specialitásai határozzák meg leginkább, hogy mennyi az értékbecslés díja, vállalási ára, munkadíj. Ezért fontos a helyszíni szemle előtt egyeztetni, így Ön már az értékbecslés költségeit megrendeléskor pontosan megismerheti és nem érik meglepetések. Az egyedi vagy összetett feladatoknál írásos árajánlatot készítünk.

Vállalási területek:

főként Budapest, és Pest megye.

Kiemelt területeink: Érd, Budapest VII., VIII., IX., XI., XX., XXI., XXII. kerület.

Vállalunk értékbecslést az ország bármely területén, de ez esetben az utazási költség (100 Ft/km), valamint az utazással járó többlet időráfordítás megtérítése (3.000 Ft+Áfa/óra) a megbízót terheli. Jellemzően az összetett feladatoknál, vagy nagy értékű ipari ingatlanok, gépek, eszközök értékbecslése esetében kifizetődő! Részletekért hívjon 0670/941-6493

Vállalási határidő: általában 1-5 munkanap

Sürgősséggel: 1 munkanap (felár: 8.000 Ft+Áfa).

Az ingatlan értékbecslés esetében többnyire megegyezés szerinti, egyedi árakon dolgozunk, az alábbi árak tájékoztató jellegűek, Budapest és Pest megye területére vonatkoznak.

  • Piaci értékmeghatározás (olcsó értékbecslés) 15.900 Ft-ért! 1 módszer, a számítás metodikája megegyezik a normál értékbecslésével.
  • Telek értékbecslés: 25.000 Ft+Áfa*-tól,
  • Lakás, üzlet értékbecslés: 25.000 Ft+Áfa*-tól,
  • Családi ház, termőföld értékbecslés: 30.000 Ft+Áfa-tól*,
  • Gépek, eszközök, ipari ingatlanok értékbecslése: 35.000 Ft-tól+Áfa,
  • Energetikai tanúsítás: 15.900 Ft-tól
  • Egyéb: egyedi megállapodás, a feladat pontos ismertetése után.

*Az ár tartalmazza a méretezett alaprajz elkészítését (100 m2-ig), a kiszállást Budapest közig. határig, helyszíni szemlét, a szakvélemény 1 db nyomtatott és 1 db elektronikus formáját, a piaci érték, valamint a likvidációs v. hitelbiztosítéki érték megállapítását.

* MAGÁNSZEMÉLYEKNEK ÁFA NÉLKÜLI ÁR VAN ÉRVÉNYBEN!

Értékbecslés díja, ára, pontos vállalási díjakért hívjon, és ha már van meglévő ajánlata, kérem írja meg annak összegét, vagy keressen a +36/70-9416493-as számon. Kollégáink megvizsgálják, hogy van-e mód kedvezőbb vállalási díjat megállapítani!

ÚJ! Vegye igénybe szolgáltatás csomagjainkat, vagy állítsa össze igénye szerint, attól függően milyen szolgáltatásokra van szüksége!

Kérdésem van az értékbecslés díjával összefüggésben, árajánlatot kérek!