Ingatlan igazságügyi szakértés

Ingatlan igazságügyi szakértés

Ingatlan igazságügyi szakértés

Zárja rövidebbre a jogi csatározásokat

Válás esetén, a vagyonmegosztás körül jelentkező véleménykülönbségek miatt a megegyezés akár évekig is elhúzódhat, ha például valamelyik fél úgy érzi, hogy nem kap annyit, mint a másik, ami pedig jogosan megilletné. Ezekben az esetekben érdemes felbecsültetni az ingatlan vagy a vagyontárgyak értékét igazságügyi szakértővel, így rövidebbre zárható a vita.

Független igazságügyi ingatlan szakvéleménnyel segítjük a vitás kérdés eldöntését

Az Igazságügyi szakértői névjegyzékben bejegyzett igazságügyi szakértőnk nemcsak magánszemélyek, hanem vállalkozások és társaságok részére is segítséget nyújt ingatlan-vagyonjogi kérdésekben, peres, vagy nem peres eljárásokban. Az igazságügyi szakértő a bíróság, a közjegyző, az ügyészség, a rendőrség vagy egyéb hatóság kirendelése alapján, egy független igazságügyi ingatlan-értékbecslési szakvélemény elkészítésével segíti a vitás kérdés eldöntését.

Kerüljön lépéselőnybe a másik féllel szemben!

Amennyiben szükség van rá, társszakértő bevonásával végezzük el a különböző ingóságok, gépek, berendezések, technológiák értékbecslését, ezzel megkönnyítve a hatóság munkáját. Magánéleti vagy üzleti vagyonmegosztással kapcsolatos problémák esetén érdemes felbecsültetni az adott ingatlant vagy ingóságot, hiszen így lépéselőnybe kerülhet a másik féllel szemben. Kérjen most segítséget, és akadályozza meg, hogy igazságtalan döntés szülessen!

Milyen esetekben forduljon mindenképpen hozzánk, igazságügyi szakértéssel kapcsolatban?

A felsoroltakon túl, sok esetben kell értékbecslés a növekedési hitelekkel kapcsolatban, pályázatokhoz, rendőrségi, bírósági ügyekhez, amikor előírás az igazságügyi ingatlan szakértés, ne feledje mi minden esetben készséggel segítünk! Tegye fel kérdését írjon nekünk, vagy rendeljen online!

Tovább olvasok