Mit jelent az ingatlan piaci értékmeghatározás?

piaci értékmeghatározás egy e-hiteles dokumentum, melyet Ön e-mailben kap meg a szemlét követően 48 órán belül! Ez hivatalos célokra nem használható, de a számítás metodikája-módszertana megfelel a szakmai követelményeknek! A legnépszerűbb termékünk, mert költséghatékonyan bizonyosodhat meg ingatlana jelenlegi piaci értékéről, kínálati áráról, értékesíthetőségének időtartamáról!

piaci értékmeghatározás

Segítünk eligazodni az ingatlanpiacon

Amennyiben bármilyen okból szeretne túladni lakásán, ingatlanpiaci ismeretek nélkül nem tudhatja biztosan, az valójában mennyit ér. A tulajdonosok hajlamosak túlértékelni az ingatlant, hiszen fontos a számukra, sok évet töltöttek el ott, a saját kezükkel újították fel, és számtalan emlék köti őket hozzá. Ez azonban nem jelenti azt, hogy a lakás pénzben kifejezett értéke is olyan magas, mint az eszmei.

Vevői oldalról viszont lehet, hogy ráunt a sok keresésre, elbizonytalanodott (vajon van egyáltalán reális áron normális lakás?), kényszerhelyzetben van, sürgetővé vált a vétel. De lehet olyan is hogy eladói oldalról nyomás alatt van (döntenie kell, azonban nincs rá elég idő). Így gyakran elhamarkodják a döntést, amit aztán később megbánnak. Ezért a piaci értékmeghatározás egy jó kontroll, mely segít tisztán látni, ezáltal hozzájárul egy megalapozott alkuhoz.

 

Egy otthon adás-vétele, vásárlása, az egyik legizgalmasabb dolog ami az életünkben történhet!

Milyen esetekben ajánljuk a piaci értékmeghatározást?

  • ha el szeretné adni, de nem tudja mennyit ér
  • ha venni szeretne, de biztos akar lenni a piaci értékben
  • ha hitelfelvétel előtt áll, és kell egy kontroll
  • ha szeretné megtudni a reális piaci értéket!

otthonvásárlás

Ingatlan értékbecslő szakértő nagy tapasztalattal

Ha magára ismer, akkor Ön jó helyen jár, 17 év ingatlan értékbecslői tapasztalattal rendelkező szakértő személyesen nyújt segítséget Önnek döntései meghozatalában! Így magabiztosabb lehet, és egy csapásra eloszlathatja kételyeit. Akik már igénybe vették szolgáltatásunkat, azok véleményét itt olvashatja!

Ön melyiket választaná?

Minimális ráfordítással megbizonyosodni az ingatlan piaci értékéről, vagy fejest ugrani az ismeretlenbe milliókat kockáztatva.

Válassza Ön is a leghatékonyabb, leggyorsabb megoldást! Szeretnénk, ha jól döntene, és Ön is elégedett ügyfeleink egyike lenne! Vegye fel velünk a kapcsolatot! Most 15.900 Ft-tól elérhető!

Kérjük, adja meg adatait és hamarosan visszahívjuk!

Elolvastam és elfogadom az Adatkezelési tájékoztatót, továbbá hozzájárulok, hogy a CPR-Vagyonértékelő Kft a jogszabályoknak megfelelően kezelje és tárolja az adataimat.

Új: kérje szolgáltatáscsomagunk (CPR csomagok) valamelyikét, melyben energetikai tanúsítványt, vagy hivatalos értékbecslést is kérhet! Részletekért kattintson ide!