Energetikai audit

Energetikai audit

Faragjon le a közműszámlákból, és óvja környezetét!

Gyakran anélkül fizetünk valamiért indokolatlanul sokat, hogy tudnánk: néhány egyszerű módosítással könnyedén lefaraghatnánk költségeinkből. Az energetikai szempontból korszerűtlenül üzemelő ingatlanok tulajdonosainak a kelleténél magasabb közműszámlákkal kell szembesülniük, ráadásul a fogyasztással környezetüket sem kímélik.

Minden megtakarítás alapja a gyenge pontok feltérképezése

A fentieket kiküszöbölhetjük, ha modernizáljuk, „kizöldítjük” lakásunkat, irodánkat, illetve az általunk üzemeltetett egyéb intézményt. Minden megtakarítás alapja az, hogy megismerjük, hol távozik a rendszerből az indokoltnál több pénz. A gyenge pontokat megtalálva egyszerűen felszámolhatjuk azokat.

Feltárjuk az energia-megtakarítási lehetőségeket

Energetikai audit szolgáltatásunk keretében feltérképezzük ingatlanát, feltárjuk az energia-megtakarítási lehetőségeket, valamint kivitelezési és finanszírozási ajánlatokat keresünk önnek. Így pontosan tudni fogja, mennyit takaríthat meg az energetikai korszerűsítéssel, és hogyan érheti el mindezt a lehető legkönnyebben és leggyorsabban. Amennyiben segítségre van szüksége ingatlana felméréséhez, vegye fel velünk a kapcsolatot most!