Független értékbecslés

Független értékbecslés

Független értékbecslés ingatlanra, eszközökre

Nem beszéljük rá rossz megoldásokra, bízhat függetlenségünkbe

Biztosan került már olyan helyzetbe, hogy egy értékesítő megpróbálta rábeszélni egy olyan termékre vagy szolgáltatásra, amely számára a legnagyobb bevételt hozta volna, azonban az ön igényeinek maradéktalanul nem felelt meg. Amennyiben az illető egy adott üzleti partnere felé elkötelezett, értelemszerűen az ő ajánlatát fogja javasolni, pedig korántsem biztos, hogy az a legmegfelelőbb önnek. A független értékbecslés ezért minden lehetséges tényezőt, szempontot megvizsgált, és tényszerű, objektív véleményt alkot az adott ingatlan vagy eszköz értékéről.

A megbízó igényeit tartjuk szem előtt

Független ingatlan értékbecslőként cégünk nem áll szerződésben egyetlen bankkal sem, így ha hitelfelvétel előtt szeretné felbecsültetni a megvásárolni kívánt ingatlant, nem kell attól félnie, hogy egy bizonyos pénzintézet az ön szempontjából kevésbé kedvező feltételekkel rendelkező hitelére akarjuk majd rábeszélni. 15 éves tapasztalattal végzett ingatlan szakértő tevékenységünk során mindig arra törekszünk, hogy a megbízó igényeit maximálisan szem előtt tartsuk.

Döntsön felelősen pénze felhasználásáról!

A belénk fektetett bizalmat azzal háláljuk meg, hogy segítünk ügyfeleinknek abban, hogy ingatlan vagy más vagyontárgy értékesítésekor vagy vásárlásakor a lehető legjobb döntést hozhassa egy független értékbecslői szakvéleménnyel a kezében. Bármikor jól jöhet egy megerősítés, hogy jól döntsön akár eladó, akár vevő pozícióban van. Ha ön is szeretne felelősen dönteni pénzéről, szüksége van értékbecslésre, vagy szakértői tanácsra, kérjen tőlünk segítséget most!

Független értékbecslésünk az alábbi részterületekre terjed ki: