Rólunk

Ingatlanvagyon-értékelő

CPR-Vagyonértékelő Kft. Független | Megbízható | Értékmérő

Független ingatlanvagyon-értékelés, értékbecslés 17 év tapasztalattal

Cégünk értékbecslési szolgáltatást kínál képzett és gyakorlott ingatlanvagyon-értékelő szakemberekkel, 17 éves tapasztalattal. Bármilyen típusú ingatlan, gép, berendezés és tárgyi eszköz értékbecslését elvégezzük. Segítséget nyújtunk ügyfeleinknek eladás és vétel előtt, pályázatoknál vagy vagyonmegosztásnál.

Függetlenség és garancia

Nem ingatlanközvetítők vagyunk, és egyetlen bankkal sincs keretszerződésünk. Nem jutalékért, hanem szakértői díjért dolgozunk. Így megbízóink biztosak lehetnek benne, hogy valóban független, érdekektől mentes, objektív értékbecslést kapnak. Munkánkra 100 százalékos garanciát adunk, a MAISZ (Magyar Ingatlanszövetség) tagjaként 25.000.000Ft/kár felelősségbiztosítással rendelkezünk. Az általunk alkalmazott értékbecslők képzettsége megfelel a törvényi előírásoknak, és az ingatlanvagyon-értékelő és közvetítői névjegyzékbe szerepelnek.

Az ingatlanvagyon-értékelő és közvetítői névjegyzék

A CPR-Vagyonértékelő Kft. a C00450/2010. sorszámon bejegyzett, a cég ügyvezetője Lakatos Ferenc az 1398/2006. sorszámon a került bejegyzésre.

Milyen esetekben nyújtunk segítséget?

Segítséget nyújtunk, ha lakásvásárlás vagy épp eladás előtt áll, ingatlant örökölt, tanácsadásra van szüksége, hitelfelvétel előtt becsültetné fel az adott ingatlant vagy ingóságot, illetve cégvezetőként valamilyen berendezést bérelne vállalkozása számára.

Akik már bizalmat szavaztak nekünk

Kis- és középvállalkozások, önkormányzatok és állami cégek megrendeléseit is teljesítettük már, de megbíztak bennünk olyan mindenki által ismert nagyvállalatok is, mint a MOL, MNV vagy az Elmű. Ha értékbecslésre van szüksége, és a legjobb független szolgáltatót keresi, olvassa el, miért érdemes tőlünk segítséget kérnie.

Miért minket válaszon?

  • Segítségünkkel reális áron adhatja el ingatlanát

Sok ingatlantulajdonos esik abba a hibába, hogy túl magas áron kínálja lakását, így hónapokig nem érkezik egyetlen érdeklődő sem; vagy épp nagyon olcsón adja el, így rengeteg bevételtől esik el. Segítségünkkel pontosan annyiért hirdetheti meg ingatlanát, amennyit az ér, így nagy eséllyel talál rá vevőt rövid időn belül.

  • Bármilyen ingatlan vagy ingóság értékbecslését vállaljuk

Nemcsak ingatlanbecsléssel foglalkozunk, így bármilyen egyedi igénye van, bátran megkereshet – akkor is, ha már hasonló szolgáltatók esetleg nem vagy csak nagyon magas összegért vállalták a feladatot.

  • Nem próbáljuk meg rábeszélni semmire

Független szakemberként nem állunk kapcsolatban egyetlen bankkal sem, így nem kell attól tartania, hogy rábeszéljük egy kedvezőtlen feltételekkel rendelkező hitelre. Ingatlanközvetítők sem vagyunk, így a felbecsült ingatlant később valódi értékének tudatában bármilyen módon értékesítheti.

  • A kölcsönös bizalomra építünk

Tisztában vagyunk vele, hogy szolgáltatásunk a bizalomra épül, így mindent megteszünk azért, hogy az első megkereséskor kölcsönös szimpátia alakulhasson ki a megrendelővel, illetve, hogy az elnyert bizalmat hosszú távon megőrizhessük. Várjuk jelentkezését.

Amennyiben segítséget szeretne kapni ingatlana vagy ingósága reális értékének meghatározásához, olvassa el Szolgáltatásainkat!